Menu

Hoger in Google

[lightbox type=”single-image” full=”https://www.flipmedia.nl/wp-content/uploads/2013/05/organische-zoekresultaten.png” title=”Organische zoekresultaten SEO / AdWords”]organische-zoekresultaten[/lightbox]Is uw website niet goed te vinden in de zoekmachines of wilt u uw site hoger in Google laten verschijnen? Door mijn jarenlange ervaring op het gebied van SEO zoekmachineoptimalisatie kan ik u precies vertellen hoe u dit kunt bereiken.┬áSEO is de afkorting van Search Engine Optimization en betekent het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de zoekresultaten van een zoekmachine. SEO draait specifiek om een hoge notering in de natuurlijke zoekresultaten, dus niet de betaalde zoekresultaten. Door het optimaliseren van de techniek van de site en het verzorgen van de juiste tekstuele opbouw zal de positie van uw website in de zoekmachines snel verbeteren.

Structureel hoger in Google

De oplossing die FlipMedia biedt zorgt er dus voor dat uw site structureel hoger in Google komt te staan zonder bijvoorbeeld een betaalde AdWords campagne. Als voorbeeld kunt u hier zien dat ik op nummer 1 sta met de term freelance webdeveloper / webdesigner.

Wilt u uw website hoger in google laten verschijnen, dan kunt u uw site door mij laten scannen door middel van een sitescan. U krijgt dan een rapport met mijn bevindingen, dit is uiteraard vrijblijvend en kosteloos.

[contact-form-7 id=”299″ title=”hoger-in-google-formulier”]