Flipmedia houdt van heldere en gebruiksvriendelijke websites die aansluiten bij uw huisstijl en wensen. Hieronder vindt u de diensten die Flipmedia levert.

Webdesign en development

Heeft uw website een opfrisbeurt nodig? Met mijn creativiteit en het toepassen van de laatste trends op het gebied van webdevelopment kan ik u hierbij helpen. Bekijk mijn laatst gerealiseerde projecten om een beeld te krijgen van mijn werk.

FlipMedia is snel, stabiel, flexibel en vrolijk!

Website beheer

Een Content Management Systeem (CMS) is een webapplicatie die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren.

Elke website van FlipMedia wordt geleverd met een CMS. Hierdoor kunt u dus zelf de inhoud van uw website beheren. Maar natuurlijk kunt u het beheer ook aan FlipMedia uitbesteden.

Zoekmachine optimalisatie

SEO is de afkorting van Search Engine Optimization en betekent het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de zoekresultaten van een zoekmachine. SEO draait specifiek om een hoge notering in de natuurlijke zoekresultaten, dus niet de betaalde zoekresultaten.

De websites die FlipMedia oplevert worden standaard SEO geoptimaliseerd waardoor deze goed worden geïndexeerd door zoekmachines. Heeft u advies nodig over SEO of wilt u uw website laten optimaliseren dan kan FlipMedia u van dienst zijn.

Hosting

Webhosting (of hosting) is het onderbrengen van uw website op een computer (server) die permanent verbonden is met internet. Op die manier is uw website altijd bereikbaar voor uw bezoekers. Voor het hosten van een website hoeft u geen verstand te hebben van servers of configuraties. Flipmedia regelt het allemaal!

Bekijk hier de hostingpakketten.

Voor internetbureaus

Indien u (tijdelijk) teveel werk hebt en uw klant geen ‘nee’ wilt verkopen of als u voor een specifiek project wilt samenwerken kunt u contact met mij opnemen.

App of mobiele site?

Er zijn grofweg drie opties om mobiele bezoekers te bedienen. Met een app, een mobiele site of via responsive design. De mogelijkheden zijn enorm en de verschillen ook!

Wilt u advies om uw mobiele gebruikers zo goed mogelijk te bedienen neem dan contact op met FlipMedia.